Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki na strežniku prepoznajo vaš računalnik.
Naloženi piškotki uporabniku omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo. Z njihovo
pomočjo je mogoče analizirati promet na spletni strani in voditi napredne
oglaševalske kampanje. Piškotki tudi omogočajo, da se vam na spletno stran ni
treba vedno znova logirati, hkrati pa skrbijo za nemotene bančne transakcije in spletne nakupe.

Se strinjam!

Novosti

Vse novosti

Akcije

Trenutno ni večjih ugodnosti

Košarica  

Ni izdelkov

0,00 € Dostava
0,00 € Davek:
0,00 € Skupna cena

z DDV

Košarica Na blagajno

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.
 
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti.
Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja spletne lekarne Plavž (lekarna-plavz.com), nosilec dejavnosti Farmacare, lekarniška dejavnost d.o.o.,  so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), priporočili gospodarske zbornice Slovenije in splošnih kodeksov elektronskega poslovanja.

Spletna lekarna omogoča nakup zdravil brez recepta ter kozmetičnih in drugih izdelkov. Uporabnik spletne lekarne je vsak, ki izpolni registracijski obrazec in si s tem pridobi geslo za vstop v spletno lekarno in pravico do nakupa. Kupec je uporabnik, ki preko spletne lekarne Plavž (lekarna-plavz.com) opravi nakup.

Dostopnost informacij

(povzetek zakonodaje)

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

 • a) identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),

 • b) kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),

 • c) bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),

 • d) dostopnost artiklov (vsak artikel ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),

 • e) pogoje dostave artiklov ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),

 • f) vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,

 • g) način plačila in dostave,

 • h) časovno veljavnost ponudbe,

 • i) rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca odstop od pogodbe,

 • j) pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

 

Ponudba artiklov

Zaradi narave poslovanja preko svetovnega spleta se ponudba osvežuje in spreminja pogosto in hitro.
Spletna cena je cena, ki velja za nakup preko spleta v primeru 100 % plačila z gotovino ali plačilo predračuna z nakazilom na TRR.

 

Načini plačila

Ponudnik omogoča trenutno naslednje načine plačila:

 • gotovino ob prevzemu (dostava Pošte Slovenije)

 • nakazilom na račun nosilca dejavnosti Lekarne Plavž Farmacare d.o.o. (plačilo po predračunu)Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku potrditve naročila s strani ponudnika (v trenutku prejema elektronskega sporočila "Naročilo potrjeno").

Vse cene vsebujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila z objavljenimi možnimi oblikami plačila.

 

Lekarna Plavž deluje v skladu z veljavno zakonodajo in v vsakem trenutku skrbi za uporabnike in kupce. V morebitnih sporih si po svojih najboljših močeh prizadeva za sporazumno rešitev. Vsako morebitno pritožbo lahko kupec naslovi na objavljene kontakte.  

 

Vračila blaga

V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) zaradi svoje narave izdelki, naročeni preko spletne lekarne Lekarne Plavž (lekarna-plavz.com), niso primerni za vračilo. To določilo ne velja v primeru dostave napačnih izdelkov ali napake s strani ponudnika.
Po 43. členu Zakona o varstvu potrošnikov je blago, ki se prodaja v spletnih lekarnah takšne narave, da ga ni mogoče vrniti ali zamenjati.


Garancija


Izdelki imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu ali na računu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računu.

Če informacije o garanciji ni, izdelek nima garancije ali pa podatek v tem trenutku ni znan. V slednjem primeru lahko kupec kontaktira ponudnika, ki bo zagotovil ažurno informacijo.


Dostava


Informacije o dostavi so na voljo v razdelku "Dostava". 

 


Odgovornost


Lekarna Plavž ni odgovorna za posledice uporabe zdravil in ostalih izdelkov, kupljenih preko spletne lekarne Lekarne Plavž (lekarna-plavz.com), ki nastanejo zaradi uporabe, ki ni v skladu z navodili za uporabo teh zdravil in ostalih izdelkov. Vsi podatki na spletnih straneh Lekarne Plavž (lekarna-plavz.com) so uporabni zgolj kot vir splošnih informacij in niso nadomestilo za posvet z zdravnikom ali farmacevtom. V zvezi s svojim zdravstvenim stanjem oziroma boleznijo se obvezno obrnite na osebnega zdravnika ali farmacevta.

 

Za zdravila brez recepta velja opozorilo:
Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

 

Za prehranska dopolnila velja opozorilo:

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.


Lekarna Plavž se trudi zagotavljati ažurnost in pravilnost podatkov v spletni lekarni, a se lahko zaradi narave poslovanja spletne lekarne lastnosti artiklov, dostava ali cena spremenijo v tako kratkem času, da podatkov na spletni strani ni možno pravočasno ustrezno popraviti. V takem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila oziroma sporazumno rešitev.

Pritožbe in spori


Pritožba s strani uporabnika se poda prek e-poštnega naslova info@zdravim.se. Ponudnik si bo prizadeval, da se spori rešijo sporazumno.