Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki na strežniku prepoznajo vaš računalnik.
Naloženi piškotki uporabniku omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo. Z njihovo
pomočjo je mogoče analizirati promet na spletni strani in voditi napredne
oglaševalske kampanje. Piškotki tudi omogočajo, da se vam na spletno stran ni
treba vedno znova logirati, hkrati pa skrbijo za nemotene bančne transakcije in spletne nakupe.

Se strinjam!

Novosti

Vse novosti

Akcije

Vsi

Košarica  

Ni izdelkov

0,00 € Dostava
0,00 € Davek:
0,00 € Skupna cena

z DDV

Košarica Na blagajno

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.
 
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti.
Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Politika zasebnosti

Politika zasebnosti

 

Zavedamo se, da je varovanje osebnih podatkov za uporabnike spletne lekarne Plavž zelo pomembno. Za zagotavljanje varstva osebnih podatkov uporabljamo določbe veljavnega Zakona o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1 - Zakon o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 86/04 in 113/05).

 

Zbiranje in uporaba osebnih podatkov

Vaših osebnih podatkov (ime in priimek, elektronski naslov, prebivališče) ne zbiramo, razen tistih, ki ste jih sami posredovali (npr. podatki za izvedbo spletnega nakupa -  izvedba transakcije in dostava naročila, podatki za prijavo na sprejemanja e- novic, podatki za sodelovanje v nagradni igri ali anketi, podatki glede poizvedovanj oziroma pridobivanja informacij) in privolili v njihovo uporabo. Prenos osebnih podatkov je zaščiten z varnim SSL protokolom.

Vaše osebne podatke hranimo, uporabljamo ali posredujemo skladno z vašim privoljenjem. Vaše podatke (ime in priimek, naslov) posredujemo ponudniku storitev za pošiljanje blaga (Pošta Slovenije), ki pri poslovanju upošteva varovanje osebnih podatkov.

Za kakršenkoli prenos vaših osebnih podatkov, npr. prenos vaših prijavnih podatkov iz spletne lekarne Plavž na družbene spletne strani (Facebook, Twitter, …) pridobimo vaše dovoljenje. Spletna lekarna Plavž zagotavlja, da vaših osebnih podatkov ne bo posredovala tretjim osebam. Kljub temu si pridržujemo pravico do razkritja vaših podatkov, vendar le v primeru, če za to obstaja utemeljena zakonska zahteva.

 

Uporaba osebnih podatkov za trženjske namene

 

Z vašo privolitvijo uporabe osebnih podatkov za trženjske namene, bomo vaše podatke shranili in uporabljali za pošiljanje novic, prošenj za sodelovanje v nagradnih igrah ali anketah. Posredovane podatke uporabljamo za izboljšanje učinkovitosti spletne prodaje.  Privolitev uporabe osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete.

 

Sprememba soglasja za uporabo osebnih podatkov

 

Soglasje za nadaljnjo uporabo osebnih podatkov lahko kadar koli spremenite. Spremembo soglasja za uporabo osebnih podatkov lahko pošljete po elektronski pošti spletna@lekarna-plavz.com ali na naslov Lekarna Plavž, Cesta maršala Tita 77, 4270 Jesenice. Po prejemu zahteve bomo vaše podatke nemudoma prenehali uporabljati.

Samodejno shranjene informacije pri dostopanju na spletne strani

Pri dostopanju na spletne strani Lekarne Plavž računalniški program avtomatično zazna določene informacije, povezane s spletnim brskanjem (npr. informacije o tem, kaj vas je zanimalo na spletnih straneh, datum in čas dostopanja na spletne strani). Te informacije se zbirajo in analizirajo anonimno ter interno in jih uporabljamo zgolj za analizo poslovanja spletne lekarne. Podatki se ne obdelujejo in ne posredujejo naprej-

 

 

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za beleženje obiskov, osebnih podatkov ne shranjujemo

 

Varovanje podatkov

Spletna lekarna Plavž z ustrezno računalniško podporo ščiti vaše osebne podatke pred krajo oziroma zlorabo.

 

Zdravil, ki zahtevajo posebne pogoje shranjevanja (hladna veriga), ne pošiljamo.