Pomembna obvestila

** Brezplačna dostava nad 50 €

** Stroški dostave znašajo 3,6 €. Za vrednosti nakupa nad 50 € je dostava brezplačna (opomba: v vrednost nakupa se ne šteje nakup zdravil brez recepta, galenskih izdelkov in veterinarskih zdravil brez recepta).

Brezplačna dostava je mogoča samo, ko vaša košarica ne vsebuje zdravil brez recepta, galenskih izdelkov in veterinarskih zdravil brez recepta. V primeru, da imate v košarici zdravila brez recepta, galenske izdelke ali veterinarska zdravil brez recepta se poštnina zaračuna ne glede na vrednost nakupa.

 

Skladno s prvim odstavkom 60. člena Pravilnika o razvrščanju, predpisovanju in izdajanju zdravil za uporabo v humani medicini (Uradni list RS, št. 86/2008) je izdaja zdravil brez recepta omejena.

Izdana količina zdravila, za katerega ni potreben zdravniški recept in katerega izdaja ni dovoljena na podlagi samopostrežne izbire, je za enega uporabnika največ tri pakiranja z najmanjšim številom enot oziroma eno pakiranje z večjim številom enot.

V Lekarni Plavž si pridržujemo pravico, da v primeru preseženega števila pakiranj zdravil brez recepta naročeno število pakiranj zmanjšamo.

 

Za zdravila brez recepta velja opozorilo:

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Za prehranska dopolnila velja opozorilo:

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.   Shranjevati nedosegljivo otrokom! Raznolika in uravnotežena prehrana in zdrav način življenja, so bistvenega pomena za zdravje.

Za izdelke za uporabo v veterini velja opozorilo:

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z veterinarjem ali farmacevtom.

Za biocidne izdelke velja opozorilo:

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu.

 

KONTAKTNI PODATKI 

Ministrstvo za zdravje

Štefanova ulica 5, 1000 Ljubljana

tel: 01 478 60 01

e-pošta: gp.mz@gov.si

 

Javna agencija RS za zdravila in medicinske pripomočke

Slovenčeva ulica 22, 1000 Ljubljana

tel: +386 (0) 8 2000 500

e-pošta: info@jazmp.si

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]