Pernaton gel, 1000 ml

Pernaton gel, 1000 ml

Arthronal, 90 kapsul

Arthronal, 90 kapsul

Perskindol Active Classic Spray, 150 ml

Pomoč pri lajšanju bolečine pri športnih poškodbah Pomaga pri lajšanju in olajšanju bolečine v primeru (športnih) poškodb, kot so: nategnjene mišice, natrgane mišice, izpahi, udarnine, zvini in podplutbe.

10,71 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
491594_1

 Perskindol Active Classic Spray ima dvojno delovanje: najprej hladi in blaži, potem pa daje prijeten občutek toplote. Dvojno delovanje je idealno tudi za delo in pisarno, da sprostimo napetost v ramah, vratu, nogah, rokah in hrbtu, ter pomaga blažiti in omiliti napetost v mišicah.

Perskindol Active Classic Spray vsebuje eterična olja, ki ob uporabi na prizadetem območju zagotavljajo osvežujoč občutek hlajenja, ki mu sledi prijeten občutek toplote.

Navodila

Odrasli in otroci, starejši od 5 let: z rahlim pritiskom na razpršilnik krožno razpršite po prizadetem območju iz minimalne razdalje 15 cm. Pred uporabo pretresite.

Opozorila

Če se pojavijo neželeni učinki, takoj prenehajte z uporabo Perskindol Active Classic Spray. Izdelka Perskindol Active Classic Spray ne uporabljajte v primeru znane preobčutljivosti ali alergije na salicilate ali na katero koli od sestavin, navedenih spodaj. Ne nanašajte na odprte rane, sluznice ali obraz. Preprečite stik z očmi. Po nanosu spreja ne pokrivajte in ne povijajte. Izdelek hranite na sobni temperaturi (15-25°C / 59-77°F). Po 21 dneh neprekinjene uporabe izdelka je priporočljivo, da ga 3 dni ne uporabljajate. Uporaba izdelka ni primerna za otroke, mlajše od 5 let. Kot previdnostni ukrep je priporočljivo, da izdelka ne uporabljate med nosečnostjo ali med dojenjem. Če se pojavijo neželeni učinki, prenehajte z uporabo izdelka. Če ni izboljšanja, se posvetujte s farmacevtom ali zdravnikom.

Proizvajalec: Vifor Consumer Health SA, Rte de Moncor 10, 1752 Villars-sur-Glâne, Švica

Zastopnik (Slovenija): Ewopharma d.o.o., Cesta 24. Junija 23, 1231 Ljubljana-Črnuče, Slovenija, Telefon: (0) 590 848 40

Sestavine: Isopropyl Alcohol, Aqua, Menthol, Pinus Sylvestris oil, Citrus Aurantium Dulcis oil, Gaultheria Procumbens leaf oil (vsebuje metilsalicilat), Citrus Aurantium Bergamia oil, Citrus Medica Limonum oil, Terpineol, Terpineol Acetate, Ethyl Acetate, Benzyl Benzoate, Rosmarinus Officinalis leaf oil, Lavandula Angustifolia oil, Geraniol, Citronellol, Limonene, Citral, Linalool.

Zelo lahko vnetljiv aerosol.mPosoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Ne vdihavati razpršila. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50°C /122°F. Vsebuje: propan/butan.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Perskindol Active Classic Spray, 150 ml