Caricol, 20 paličastih vrečic

Caricol, 20 paličastih vrečic

Nasaleze Mint, pršilo za nos v prahu

 za zaščito pred senenim nahodom in drugimi alergeni, ki jih vdihnemo skozi nos

9,49 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
515000_1

Nasaleze Mint, pršilo za nos v prahu

 

Nasaleze Mint je edino pršilo za nos v prahu, ki prinaša varno in učinkovito zaščito pred letečimi alergeni. Za sabo ima že 15 let kliničnih testiranj in na milijone zadovoljnih uporabnikov po vsem svetu. Nasaleze Mint vsebuje popolnoma naraven celulozni prah, ki so mu dodali nežno aromo peperminta. Ne vsebuje zdravilnih učinkovin, zato je popolnoma varen za uporabo in ne povzroča neželenih učinkov. Plastenka Nasaleze Mint je majhna in primerna za vsak žep, tako je vedno in povsod pripravljena na uporabo.

 

Kako deluje Nasaleze Mint?

Nasaleze Mint deluje kot filter za pelod in mikrobe in preprečuje stik alergenov s celicami nosne sluznice. Prah se v stiku z vlažno nosno sluznico spremeni v tanko zaščitno plast gela, ki zadrži alergene iz vdihanega zraka, zato ne pride do alergijske reakcije. Po vpihu se ga v nosu ne čuti, iz nosa ne kaplja, aroma pa se hitro razdiši. Ob redni uporabi ustavi kihanje in izcedek iz nosu ter varuje pred solzenjem in srbenjem oči. Klinično potrjeno prinaša hitro in učinkovito zaščito pred senenim nahodom in drugimi alergeni, ki jih vdihnemo skozi nos. Nasaleze Mint deluje skupaj z obrambnimi mehanizmi telesa in povečuje odpornost proti letečim alergenom (cvetni in hišni prah, izločki pršic ter prhljaj domačih živali).

 

Koliko časa naj se uporablja Nasaleze Mint?

Nasaleze Mint se uporablja celotno obdobje, ko so v zraku prisotni leteči alergeni. Uporabite ga vsaj 3-krat dnevno, s čimer se vzdržuje optimalna zaščitna plast na občutljivi nosni sluznici. Ob neredni uporabi se zaščita zmanjšuje, s čimer imajo alergeni lažji dostop do sluznice in se simptomi alergije spet pojavijo.

 

Komu je namenjen Nasaleze Mint?

Nasaleze Mint je primeren za vso družino, tudi za nosečnice in doječe matere. Z nežno aromo peperminta.

 

Kaj vsebuje Nasaleze Mint? Kako naj ga uporabljam?

V plastenki je 500 mg prahu, kar zadostuje za 1 mesec redne uporabe oz. 200 vpihov.

Pršilo Nasaleze Mint uporabite vsaj 3 krat dnevno ali večkrat, po en vpih v vsako nosnico. S prijetno aromo peperminta. V primeru izcedka iz nosu ponovno vpihnite.

 

Kako pravilno uporabljati Nasaleze Mint?

Plastenko pred uporabo vedno pretresite! Med uporabo jo držite v pokončnem položaju!
1. Odločno s prsti stisnite plastenko Nasaleze stran od sebe tako, da vsebina pihne v zrak. S stiskom določite idealni odmerek. To je cca. 5 cm oblaček prahu.
2. Nežno se useknite.
3. Izdihnite.
4. S prstom zatisnite eno nosnico.
5. V drugo nosnico vstavite šobo plastenke Nasaleze.
6. Odločno s prsti stisnite plastenko, da enkrat vpihnete prašek v nos.
7. Počakajte dve sekundi in potem nežno vdihnite, da prašek doseže nosne prehode. Ponovite korake od 3 do 7 pri drugi nosnici.
8. Nasaleze uporabite 3 x dnevno, oz. večkrat, če je potrebno. Nasaleze je naraven izdelek, ki ne vsebuje aktivnih učinkovin. Bistvo njegove učinkovitosti je v tem, da vzdržujemo stalno zaščitno plast v obliki gela (ki se tvori iz prahu) po površini znotraj nosu. Ta plast ujame vdihnjene alergene in jih onemogoči.
9. Uporabite Nasaleze preden greste na območje, kjer je pričakovati alergene v zraku, npr. v naravo, v prašne prostore ali pred stikom z živalmi.
10. Ne pozabite ga uporabiti vsakokrat potem, ko se useknete.

 

Vsebina pakiranja: 500 mg inertnega celuloznega prahu rastlinskega izvora v pršilu za nos, z aromo peperminta.

Medicinski pripomoček.

Hranite na suhem mestu, nedostopno majhnim otrokom.

Vsebino odprte plastenke porabite v 6 mesecih.

Ne uporabljajte sočasno z drugimi nosnimi pršili, saj se lahko zmanjša učinkovitost izdelka.

 

Opozorilo: Izdelka naj ne uporabljajo otroci, ki so nagnjeni h krvavitvam iz nosu.

 

Zastopnik: NaturaMedica, Novi dom 33 b, Trbovlje.
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Nasaleze Mint, pršilo za nos v prahu