Caricol, 20 paličastih vrečic

Caricol, 20 paličastih vrečic

Valens Imunček sirup, 120 ml

Imunček je 100% naravno prehransko dopolnilo in edini sirup z betaglukani na slovenskem trgu. Zaradi izjemne sestave je primeren za otroke takoj po 1. letu starosti.
19,50 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
493791_1

Imunček sirup je 100% naravno prehransko dopolnilo z edinstveno kombinacijo naravnih beta-glukanov, cinka, vitamina C in vitamina D, ki prispevajo k normalnemu delovanju imunskega sistema in ugodno vplivajo na telesno odpornost. Vitamin D prispeva tudi k ohranjanju zdravih kosti in zob, cink ima vlogo pri kognitivnih oziroma možganskih funkcijah, dodatek vitamina C pa deluje kot antioksidant, saj ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Zaradi skrbno izbranih naravnih sestavin in dejstva, da ne vsebuje konzervansov, je Imunček sirup primeren tudi za malčke od 1. leta dalje.

Naravni vir vitamina C je acerola, beta-glukani so pridobljeni iz kvasovk, cink (Orgen Zn) iz ekstrakta gvajave, oblika vitamina D3, ki je pridobljen iz lanolina, pa je identična tisti, ki jo s pomočjo sončnih žarkov sintetizira naše telo in za katero je dokazana odlična absorpcija. Dodatek medu in naravne arome jabolka dajeta Imunčku izjemno prijeten okus. Imunček sirup se priporoča kot preventivo vsem, ki so izpostavljeni različnim psihofizičnim obremenitvam ter v obdobjih povečanih možnosti za okužbe, še posebej v jesenskem in zimskem času.

Sestavine

med (70 %), voda, naravna aroma jabolka (1,1 %), ß-(1,3)-(1,6)-D-glukan, ekstrakt acerole: Malpighia punicifolia L. (naravni vir vitamina C), Orgen Zn - organski ekstrakt gvajave: Psidium guajava (naravni vir cinka), vitamin D3 (holekalciferol).

Vsebina

1 žlička (5 ml) vsebuje: 50 mg β-(1,3)-(1,6)-D-glukana, 18,5 mg vitamina C, 2 mg cinka in 10 μg vitamina D3

Vsebnost

Vsebnost ß-(1,3)-(1,6)-D-glukan 50 mg / 5 ml (40 mg / 5 ml - 60 mg / 5 ml)

Vsebnost cinka (Orgen Zn: Psidium guajava) 2 mg / 5 ml (1,6 mg / 5 ml – 2,4 mg / 5 ml) 20 % PDV (priporočen dnevni vnos)

Vsebnost vitamina C (Acerola: Malpighia punicifolia L.) 18,5 mg / 5 ml (14,8 mg / 5 ml – 22,2 mg / 5 ml) 23 % PDV (priporočen dnevni vnos)

Vsebnost vitamina D3 10 μg / 5 ml (8 μg / 5 ml - 12 μg / ml 5) 200 % PDV (priporočen dnevni vnos)

Odmerjanje

Pred uporabo dobro pretresite. 

Otroci nad 1 letom: 5 ml / dan. V primeru povečanih potreb (prvi znaki okužbe) lahko odmerek v prvih dneh podvojite. 

Prehransko dopolnilo zaužijte na prazen želodec, najbolje zjutraj, vsaj pol ure pred obrokom, ali zvečer pred spanjem. Imunček sirup se lahko uživa neprekinjeno skozi celotno obdobje povečanih možnosti za okužbe.

Prehransko dopolnilo lahko uživate samostojno ali ga vmešate v čaj, vodo ali kak drug napitek. V tem primeru ga zaužijte takoj po pripravi. Razslojevanje (usedlina) ne vpliva na kakovost izdelka.

Opozorilo

Ne pozabite na pomembnost raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Neto količina 120 ml

Shranjujte v temnem prostoru pri temperaturi do 25 °C. Porabite v 1 mesecu po odprtju.

Proizvajalec: Valens Int. d.o.o., Poslovna cona A 35, 4208 Šenčur, Slovenija

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Valens Imunček sirup, 120 ml