Hydrachem tablete za dezinfekcijo vode Oasis, 50 tablet

Hydrachem tablete za dezinfekcijo vode Oasis, 50 tablet

Dozator za tablete - tedenski

Dozator za tablete - tedenski

HemoClin gel za hemoroide, 45 ml

gel omogoča neposredno olajšanje pri hemoroidih, razpokah in drugih težavah v predelu zadnjika

17,79 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
479977_1

HemoClin gel za hemoroide, 45 ml 

 

  • HemoClin gel omogoča neposredno in takojšnje olajšanje pri hemoroidih, razpokah in drugih težavah v predelu zadnjika. Vsebuje prozoren gel s patentirano in popolnoma naravno bioaktivno spojino, imenovano kompleks 2QR, ki škodljivim mikroorganizmom učinkovito preprečuje dostop do sluznice in posledično spodbuja naravni proces celjenja.
  • Aplikator zagotavlja, da Hemoclin gel zares doseže prizadeto območje in tam tudi ostane. Inovativna zasnova omogoča, da gel, ki je shranjen v notranjosti vsebnika, pred aplikacijo ne pride v stik s prizadetim področjem. Takšen način aplikacije omogoča visoko stopnjo higiene.
  • HemoClin gel je zasnovan na patentiranem kompleksu 2QR, ki sestoji iz naravnih polisaharidov. 2QR kompleks nevtralizira mikrobe na način, da fizično prepreči njihovo spojitev s sluznico. Tako pomaga ohranjati zdravo floro sluznice in spodbuja njeno naravno celjenje.HemoClin gel omogoči takojšnje olajšanje simptomov, ki se pojavljajo pri težavah v predelu zadnjika, kot so npr. srbenje, pekoč občutek ali občutljivost.
  • Patogene bakterije lahko pridejo v stik z že tako občutljivo črevesno sluznico. 2QR kompleks se veže na škodljive bakterije in jim posledično prepreči vezavo na sluznico.
  • Uporaba: HemoClin gel odpravlja nelagodje v predelu analne odprtine. Uporablja se za blaženje s hemoroidi povezanih simptomov, kot so draženje, srbenje, pekoč občutek in občutljivost analnega predela.Za odpravljanje tovrstnih težav v predelu analne odprtine gel nanesite na prizadeti predel in njegovo okolico v zadostni količini najmanj dvakrat na dan v obdobju dveh tednov oziroma vsakokrat, ko želite ublažiti simptome. Bolj pogosta uporaba izboljša učinek.
  • Za preprečevanje (notranjih in zunanjih) hemoroidov in fisur (razpok) gel nanesite v anus in njegovo okolico pred vsakim praznjenjem črevesja in po njem.

 

Opozorilo

Izdelka ne uporabljajte več kot 30 zaporednih dni. Ne uporabljajte izdelka, če ste občutljivi na katerokoli od sestavin. 

 

Zastopnik: Medis d.o.o., Brnčičeva 11, Ljubljana 

 

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:HemoClin gel za hemoroide, 45 ml