Nasaleze Mint, pršilo za nos v prahu

Nasaleze Mint, pršilo za nos v prahu

Valens Imunček sirup, 120 ml

Valens Imunček sirup, 120 ml

Caricol, 20 paličastih vrečic

dietetsko uravnava zaprtost in napihnjenost, pomaga naravni peristaltiki

19,96 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
333029_1

Caricol, 20 paličastih vrečic  

 

Caricol s svojimi encimi in prebavnimi lastnostmi poskrbi za učinkovito in urejeno prebavo ter prinaša notranji mir za vaše črevesje.

Caricol vaša prebavila napolni z energijo, zato se zaužita hrana lažje prebavi in za seboj pusti le dobro počutje: za vaš vsakodnevni nasmešek.

Caricol pomaga naravni peristaltiki in izboljša redno praznjenje črevesja. Izboljša prebavo po težjih obrokih, lajša prebavne težave na potovanjih (dolgi poleti, prehranske in klimatske spremembe), izboljša šibko prebavo otrok, starejših in bolnikov. Olajša občutek polnosti in napihnjenosti, uravnava prebavno moč.

 

Caricol je prašek za dietetsko uravnavanje zaprtosti in napihnjenosti. Pomaga naravni peristaltiki in izboljša redno praznjenje črevesja. Priporoča se ljudem, pri katerih je prebavni proces iritiran ali moten. Caricol je unikaten, 100% naraven bio proizvod, primeren tudi za otroke, nosečnice in doječe matere.


Caricol je dietetično živilo za posebne zdravstvene namene (dodatek k bolnikovi prehrani). Caricol ima uravnalni učinek na prebavo. Pomaga naravni peristaltiki in izboljša redno praznjenje črevesja.

Caricol je pripravljen po zaščiteni izvirni recepturi budističnega samostana Lotus s Havajev.
S pomočjo papaje harmonizira prebavni sistem in mu daje energijo ter izboljša splošno počutje. Priporoča se pri ljudeh, pri katerih je prebavni proces iritiran ali moten.
Caricol je  preparat v obliki sadne kaše, pripravljen je iz bio pulpe papaje, dozorele na drevesu, brez konzervansov, barvil, polnil, gostil ali drugih umetnih dodatkov. Ne vsebuje glutena, kvasa niti laktoze ali soje. Brez dodanega sladkorja, vsebuje naravno prisotne sladkorje.

 

Kaj vsebuje 1 vrečica Caricola? Kako ga jemljemo?

 

1 vrečica Caricola (21 ml) vsebuje:

93,9 % sadež drevesno zrele papaje,
6 % bio koncentrata iz sadnega soka manga in slive,
0,1 % naravne arome.

V pakiranju je 20 paličastih vrečic po 21 ml (skupaj 420 ml). Zaradi razlik v pridelku so možna manjša odstopanja v barvi, okusu in strukturi.

Caricol je primeren za vse starostne skupine. Tudi za diabetike (1 vrečica = 0,2 KE). Odrasli jemljejo 1 – 2 vrečici dnevno, otroci pa pol do 1 vrečic dnevno, po obroku. Vrečica se pretrga, vsebina pa iztisne direktno v usta ali na žlico.

Caricol se jemlje redno, lahko skozi daljše obdobje. Zaradi enoodmernih vrečic se enostavno vzame na pot.

 

100 % bio – 100 % naravno.

Živilo za posebne zdravstvene namene


Zastopnik: NaturaMedica, Novi dom 33 b, Trbovlje.

 

 

 

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Caricol, 20 paličastih vrečic