Medex, Imuno resist junior, 10 stekleničk po 9 ml

Medex, Imuno resist junior, 10 stekleničk po 9 ml

VitaGran Direkt, 20 vrečic

VitaGran Direkt, 20 vrečic

Belinal superior 150 mg, 30 tablet

prehransko dopolnilo z antioksidativno zmesjo naravnih polifenolov iz lesa bele jelke in vitamina C

23,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
473332_1

Belinal superior 150 mg, 30 tablet

 

Kaj vsebuje

Bioaktivne sestavine 1 tablete:

  • Belinal izvleček iz lesa bele jelke (Abies alba mill.) 150,0 mg
  • Vitamin C (38% priporočenega dnevnega vnosa) 30,0 mg

Pomožna sredstva za povečanje prostornine in proti sprijemanju:

mikrokristalinična celuloza 134,4 mg, monobazični kalcijev fosfat 80,0 mg, silicijev dioksid 4,0 mg, magnezijev stearat 1,6 mg, nosilec in pospeševalec absorbcije: hitosan in malto dekstrin.

 

Kako deluje

Belinal superior je varno naravno prehransko dopolnilo, razvito in izdelano v Sloveniji ter je plod slovenskega znanja. V prehranskem dopolnilu Belinal superior si roke podajata narava in visoka tehnologija. S pomočjo slednje nam je za vas uspelo ujeti povsem naravne polifenole iz lesa bele jelke (Abies alba).

Izvleček lesa jelke – Belinal je zmes naravnih polifenolov in je eden izmed najmočnejših antioksidantov, merjeno v realnih pogojih v živi celici. Kot antioksidant vstopa v procese vzpostavitve oksidoredukcijskega ravnotežja v telesu. Večina aktivnih učinkovin iz zmesi se hitro absorbira v organizem, hitrost pa smo povečali z dodatkom pospeševalca absorpcije, zato lahko Belinal detektiramo že 30 minut po zaužitju. Belinal vsebuje majhen odstotek visokomolekularnih snovi zato se zaradi visokega deleža nizko molekularnih polifenolov in njihove strukture hitro absorbira.


Kdaj uporabiti

Uživanje prehranskega dopolnila Belinal superior se priporoča za vsakdanjo aktivno zaščito organizma pred neugodnimi vplivi oksidativnega stresa, pri športnih naporih, pri povečani utrujenosti in izčrpanosti, za vsakdanjo pomoč telesu pri zdravljenju kroničnih degenerativnih bolezni in kot naravno zaščito pred njihovim nastankom.


Odmerjanje

Ena do dve tableti dnevno s kozarcem vode.


Opozorila

Otroci mlajši od 3 let, nosečnice in doječe matere se morajo pred uporabo posvetovati s svojim zdravnikom ali farmacevtom. V primeru jemanja zdravil se pred uporabo posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjujte nedosegljivo otrokom.


 

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Belinal superior 150 mg, 30 tablet