Valens Imunček sirup, 120 ml

Valens Imunček sirup, 120 ml

Imunosal tekoči izvleček, 150 ml

Imunosal tekoči izvleček, 150 ml

Bactoblis Baby, prašek za počasno raztapljanje v ustih, 30 vrečk

Oralni probiotik v obliki praška za počasno raztapljanje v ustih. Za grlo, usta in ušesa otrok.

19,98 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
494232_1

Bactoblis Baby vsebuje patentirano probiotično kulturo Streptococcus salivarius K12, ki je naravno prisotna v človeškem telesu, v mikroflori ust in žrela. S. salivarius K12 je oralni probiotik, ki ga je odkril profesor Tagg pri otrocih, ki so zelo redko obolevali.

En prašek za počasno raztapljanje v ustih Bactoblis Baby vsebuje vsaj 1x109 živih bakterijskih kultur Streptococcus salivarius K12. odmerek, ki je najučinkovitejši kot pomoč pri premagovanju okužb zgornjih dihalnih poti in/ali srednjega ušesa.

En prašek vsebuje tudi 5 μg vitamina D3 (25 % PDV – priporočenega dnevnega odmerka).

Bactoblis Baby:

  • Za otroke od 1. leta starosti.  
  • Ne vsebuje glutena, laktoze, mlečnih beljakovin, sladkorja ali GSO.
  • Je prijetnega okusa, ki ga imajo otroci zelo radi.
  • Je v obliki praška, ki ga otroku stresete v usta oziroma daste po žlički ali pomočite dudo v prašek.
  • Klinično preverjeno učinkovit.

Sestavine

Sestavine: maltodekstrin (sredstvo za povečanje prostornine), frukto-oligosaharidi (sredstvo za povečanje prostornine), Streptococcus salivarius K12, aroma jagode, holekalciferol (vitamin D3)

Bactoblis Baby je učinkovita pomoč za dopolnjevanje in uravnavanje prijazne mikroflore ust in žrela. S povečanim naseljevanjem S. salivarius K12 ustne votline in žrela, se poveča sposobnost te probiotične kulture za izpodrivanje potencialno patogenih sevov bakterij, ki lahko povzročijo okužbe v ustih, žrelu in ušesih.

Kdaj uporabiti 

Bactoblis Baby prašek za počasno raztapljanje v ustih je namenjene vsem otrokom od 1. leta dalje.

  • Pri ponavljajočih se obolenjih ušes, žrela in zgornjih dihalnih poti.Bactoblis Baby je primeren za dolgotrajno jemanje. Priporoča se vsaj 3 mesečno neprekinjeno jemanje.
  • Pri uporabi antibiotikov. Prvi dan uporabe antibiotikov.
  • Pri vzdraženem grlu otroka. Najbolje takoj, ko otrok začne poročati o tovrstnih težavah 
  • Za zmanjšanje pogostnosti obolenj otroka v sezoni, ko so tovrstna obolenja zelo pogosta. Priporočamo 3-6 mesečno jemanje. 

Odmerjanje

 1 vrečka na dan. Prašek za počasno raztapljanje v ustih Bactoblis Baby vašemu otroku zvečer pred spanjem po umivanju zob: v manjših delih stresete v usta oziroma daste po žlički. Otrok naj počasi valja in raztopi prašek v ustih, naj ga ne pogoltne. pomočite dudo v vsebino vrečke in jo dajte otroku, da jo počasi posesa. Ponovite večkrat, da uporabite ves prašek v vrečki.

Po jemanju Bactoblis Baby naj otrok nič ne je ali pije.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporoča se zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem mestu pri temperaturi pod 25°C. Shranjujte v originalni ovojnini za zagotovitev zaščite pred vlago in svetlobo.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Bactoblis Baby, prašek za počasno raztapljanje v ustih, 30 vrečk