Aptamil 3, 400 g

Aptamil 3, 400 g

Aptamil A.R., 400 g

Aptamil A.R., 400 g

Aptamil Pregomin Allergy Digestive Care, 400 g

 hipoalergena hrana za dojenčke

16,03 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
265799_1

Aptamil Pregomin Allergy Digestive Care, 400 g


  • Aptamil Pregomin Allergy Digestive Care je hipoalergena hrana za dojenčke, ki imajo intoleranco na hrano in alergijo na beljakovine kravjega mleka.
  • Intoleranca ali neprenašanje določene hrane se pogosto kaže v driski in malabsorpciji (je motnja prehajanja določenih sestavin hrane skozi črevesno steno).
  • Aptamil Pregomin Allergy Digestive Care vsebuje ključna hranila, ki se lahko prebavijo na najlažji možen način. Beljakovine zmanjšujejo tveganje za nastanek alergijske reakcije, posebne dodane maščobe pa pospešujejo absorpcijo, kadar je črevesje poškodovano.
  •  Več informacij o sestavi in pripravi mleka je na voljo na spletnem naslovu Aptamil  http://bit.ly/115xDFx.

 

Opozorilo

Dojenje je najboljše za dojenčke in se začne takoj po rojstvu. Odločitev, da ne boste dojili, je težko preklicati. Kombinirano dojenje in hranjenje po steklenički v prvih nekaj tednih dojenčkovega življenja lahko zmanjša zaloge vašega mleka. Pomembno je, da v času dojenja jeste zdravo in uravnoteženo prehrano. Ko se odločate o načinu hranjenja dojenčka, upoštevajte stroške in družbene posledice nadomestnega mleka za dojenčke. Če uporabljate nadomestno mleko, je za zdravje vašega dojenčka pomembno, da zelo natančno upoštevate navodila za pripravo. O načinu hranjenja svojega dojenčka se vedno posvetujte s pediatrom, patronažno sestro ali farmacevtom.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Aptamil Pregomin Allergy Digestive Care, 400 g