Aptamil Pregomin Allergy Digestive Care, 400 g

Aptamil Pregomin Allergy Digestive Care, 400 g

Aptamil 1, 400 g

Aptamil 1, 400 g

Aptamil A.R., 400 g

mleko za dojenčke, ki polivajo

14,67 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
271977_1

Aptamil A.R., 400 g


  • Aptamil Anti Regurgitation A.R. zmanjšuje blažje in močnejše polivanje, saj vsebuje posebno sestavino, ki se v dojenčkovem prebavnem sistemu zgosti.
  • Zgoščevalec je naravni gumi (iz zrn rožičevca), ki neprebavljen prehaja skozi prebavni sistem vašega dojenčka in mehča blato. Ta zagotavlja, da vsa hranila v hrani ostanejo v dojenčkovem prehranjevalnem sistemu in zmanjšujejo tveganje za polivanje.
  • Aptamil A.R. vsebuje sestavine, ki podpirajo zdravo rast in razvoj.
  • Več informacij o sestavi in pripravi mleka je na voljo na spletnem naslovu Aptamil  http://bit.ly/115xDFx.

 

Opozorilo

Dojenje je najboljše za dojenčke in se začne takoj po rojstvu. Odločitev, da ne boste dojili, je težko preklicati. Kombinirano dojenje in hranjenje po steklenički v prvih nekaj tednih dojenčkovega življenja lahko zmanjša zaloge vašega mleka. Pomembno je, da v času dojenja jeste zdravo in uravnoteženo prehrano. Ko se odločate o načinu hranjenja dojenčka, upoštevajte stroške in družbene posledice nadomestnega mleka za dojenčke. Če uporabljate nadomestno mleko, je za zdravje vašega dojenčka pomembno, da zelo natančno upoštevate navodila za pripravo. O načinu hranjenja svojega dojenčka se vedno posvetujte s pediatrom, patronažno sestro ali farmacevtom.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Aptamil A.R., 400 g